Här hittar ni receptet på min nya müsli-kärlek. Det är den godaste müslin jag har ätit och den är helt fri från konstiga tillsatser, sötad och i lagom mängd och alldeles underbar.
2 dl kokos flakes
4 dl blandade nötter
2 dl sesamfrön
1 dl linfrö
2 dl solroskärnor eller pumpafrö
1 dl tranbär eller annan ej för sockrig torkad frukt
1 dl kokosolja
Flytande honung och kanel att smaksätta med.
1-2 dl vatten
Bland de torra ingredienserna i en bunke. Blanda ner oljan, honungen, kanelen och vattnet. Sätt in i ugnen på ca 150 grader. Låt stå i ca 50 minuter. Rör om då och då. Klart! Förvara i en burk med lock. Ät och njut.
Tack min fina vän Anna för att du delade med dig av receptet. Och hörr´ni alla hälsa mera:re – testa att göra den nu, inget att tveka på!
/Malin O mumsar vidare…
Lämna ett svar