Persiljetabouleh: lätt som en plätt, mumsfilibabba och nyttigt!
1 knippe finhackad bladpersilja
1 knippe finhackad kruspersilja
3 tomater, skurna i tärningar
2 avokador, skurna i tärningar
2 röda äpplen, skurna i tärningar
2 rejäla morätter, grovt delade
1 tsk salt
2 msk olivolja
1 msk pressad citron
Gör så här:
Blanda persilja, tomat, avokado och äpple i en skål. Kör morötterna i matberedaren och blanda ned. Häll över citronsaften, oljan och saltet. Blanda och ge!
Ät
ät som det är, till en omelett, som en sidosallad. Gör som du vill, bara du äter;-) Den här taboulehn är nämligen dagens #hälsa365

Hej där! Jag heter Malin Lundskog och jag älskar livet, havet och att skriva. Förutom härligheter som min familj, mina hundar, att fylla lungorna med luft, ögonen med utsikt och själen med glädje. Och Bruce Springsteen.
Lämna ett svar