Japp – vi tar gärna mera fredag om fredagar ska vara på det här viset. Fullknôkade med löparglädje! Våra ben har massor med spring i sig och världen är full av glada springare att pusha, peppa, inspirera, motivera och få att transpirera…
Japp – vi tar gärna mera fredag om fredagar ska vara på det här viset. Fullknôkade med löparglädje! Våra ben har massor med spring i sig och världen är full av glada springare att pusha, peppa, inspirera, motivera och få att transpirera…
Idag har vi sprungit med en hel hög löpare från SCA som alla ska springa Göteborgsvarvet den 23/5. Vi roade oss med Björgen-intervaller, det norska skidåkarlandslagets klassiska 4-minutare med redig uppvärmning, fyra minuters löpning på sådär ungefär 90% av maxpulsen, återhämtningsjogg ner till ca 70 % av maxpulsen i ca 3 minuter och sen på´t igen. Gôtt mos! Göteborgsvarvet kommer att gå som en dans för dem. Undra hur det går för oss, som under de här träningspassen mest hejar på?
Inte nog med det: vi har filmat för ett kommande löparprojekt till förmån för <b><a href=”http://hungerprojektet.se”>Hungerprojektet</a></b>, stay tuned så får du snart veta mer.
Och vet du: förra fredagen drog vi ut till Vrångö och njöt av vårt första, men inte sista, b>löparevent tillsammans med fler glada löpare, sol, runekakor, saltvatten, fartlekar, löpstyrka och massa gott snack. Galet härligt!
Så: gärna mera fredag om vi får bestämma!
Ja, klart vi bjuder på vår variant av Runekakan – ett måste i varje löpares matsäck?
Vi slängde ihop en knäcksmet på
2,5 dl vispgrädde
2,5 dl sirap
2,5 dl socker
0,5 dl kakao
(vår kokade till 140 grader) och sedan blanda med sådär på ett ungefär 8 dl müsli, 2 dl solrosfrön, 4 dl havregryn, 0,5 dl kokosflingor, 1 dl hackad mandel
Sedan geggade vi ihop allt och kavlade ut på smörpapper, delade i bitar som vi tyckte var lagom stora (ca 24), hystade in i kylen och lät svalna…
ps. Rune Larsson är löparguru och ultralöparkung – googla så får du se ds.
Lämna ett svar